sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Näyttelyreissu Pietariin (21.6.2014)

Näyttelyreissu Pietariin (21.6.2014)

Olimme lauantaina taas näyttelyssä ja meidän junnut valmistui Venäjän jMVA'iksi VAIN ja ainoastaan tasan kolmessa viikossa!!! :3

Ihan kivat arvostelutki saatiin, mut Fanny oli/on vähän pulleassa kunnossa nyt nii nyt alkaa laihdutuskuuri - seuraavat kolme viikkoa tehdään ahkerasti työtä sen eteen et ois ens näyttelyssä hyvässä kunnossa, eikä tulis mitään muuta mainintaa ku et "hyvässä kunnossa" (jos tulee edes mitään siitä kunnosta) ;) 

Tykkään ite tosi paljon siitä näyttelypaikasta missä olimme - aivan mahtava ja upee paikka! 
Minusta on kivempi esittää koiraa kivipohjaisella 'alustalla' ku esim. nurtsilla, joten siinäkin mielessä tykkään siitä paikasta. 
Oli myös tosi kivaa nähdä kaikkia tuttuja! :) 

Harmi, että koirat olivat jo väsyjä oman kehän jälkeen nii Fanny oli aika apean ja väsyneen näköinen junnujen BIS-kehässä... Mutta ei mikään ihme ku n.6h 30min automatka(/suunta). Ja kaikki odotuksetkin - ennen kehiä n.1h + sit näytsin jälkeen vielä n.1h ja sit paluumatka n.6h 30min. 
Mutta junnuvalio saatu - mitä lähdimmekin hakemaan, joten onnistunut reissu kuitenkin! :) 

Ainoo asia mikä mua ärsyttää Venäjällä näyttelyissä et tyypit kävelee siellä näyttelyissä koiriensa kanssa pitkällä hihnalla ja koirat saa mennä moikkaa ketä vaan - ei siinä mitään Fanny moikkais kaikkia, mut oma periaate on et hihnassa ei moikata (ainakaa vieraita) nii joutuu vaa menemään koirien väliin ja toinen omistaja kattoo et "wft, miks en anna oman koiran moikata muita".. En tietenkään yleistä ja kokeneemmat ei yleensä oo tollein liikenteessä mut ei niin kokeneet sit on... 

Koskee myös näitä vapaana liikkuvii koiria näyttelypaikalla (enkä nyt tarkoita mitään katukoiria). Siinä ei myöskään oo Fannyn kannalta mitään ongelmaa mut Simon (ranskis) ei tykkää vieraista koirista (oman rotuiset menee vielä muttei pahemmin muut) nii eilenki tuli yks basenji ja pinseri 'moikkaa' ja sit alko murisee... onneks Simon väisti ite - koska jos seki alkais murisee nii siitähän tulis tod.näk. tappelu... Omistajat vaa seisoo ja rupattelee keskenään ja nauraa et "kato noi meni moikkaa noita - kui söpöö" 
Näyttelyn jälkee se on ihan kiva ku koiran pääsee irti ja juoksentelemaan - niinku siellä Viipurissa ku oltii siellä näyttelyssä. Simon oli silloin jo autossa nii ei ollu mitää ongelmaa ja senki takii päästin Fannynki ku kaikki paikalla olleet koirat juoksenteli keskenään nii ei ois häirinny ketää ja se tulee muutenki aina luokse ku kutsuu ja yleensä (melkein aina) myös kesken leikin :) mut nii.. 
Vähän aiheen vierestä: 
Ja voi vitsi ku oli mahtavan luonteinen katukoira siellä näyttelypaikalla!! 
Ihan mahtava uros! Tosi kiltti, tasapainoinen ja luottavainen. Siitä vaan näki et se on ollu joskus jonkun kotikoira. Kävi niin sääliks sitä koiraa, oma ihminen hylkäs mut toinen vaan luottaa edelleen ihmisiin<3 

Ei voinu olla miettimättä et miten tollainen koira on joutunu katukoiraks...?! :'( 
Kävi moikkaa aina jotai koiria ja jotkut ärisi ja oli melkein käymässä päälle, mut se vaa lähti aina tallustelee eteenpäin huomioimatta niiden muiden rähinää. Kävi pyörähtämässä kehien laidalla, muttei menny kuitenkaan kehään. 

Yksinkertaisesti aivan ihana tapaus! <3 
Jälkeenpäin ajattelin, et miks en tajunnu ottaa siitä mitään kuvaa... :( Yritin tos googlen avulla löytää jonku about saman näköiset nii kyl mä yhen löysin.  

Tuli heti tää biisi (<-linkki ja tossa ku videon alla lukee teksti nii paina sen viereistä kohtaa nii tulee enkuks ne sanat) mieleen siitä koirasta - toi video ja noi sanat - enkuks ne ei välttämättä kuullosta nii hyvältä, mut ... tajuu biisin pointin kuitenkin. 

 (se seropi oli ton pennun näköinen ku toi pentu jolla on vähemmän mustaa - tosin sillä oli pystyt eri puolille osoittavat korvat :3 toinen korva oli musta ja toinen valkoinen pienimmillä pilkuilla)
Sit muutama kuva näyttelypaikan aasista ja pari random kuvaa hevosesta :P


 Aasi oli jännittävä elukka :D 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti